CV
((IC))
Eesnimi:Diego
Perekonna nimi:Luciano
Vanus:26
Isikood((mõtle ise välja)):2567894514
Perekonna seis:Vanem vend, Ema isa surid plahvatuses
Haridus:
Elulugu(miinimum 5 lauset):Elasin siis San Fierros. Kui olin 16 aastane surid mu vanemad plahvatuses. Politsei arvas et see on õnnetus juhtum aga minu meelest polnud, kuna leidsin hiljem meie keldrist moosi riiuli tagant palju sularaha ja relvi. Leidsin veel palju mõjuaineid ja maske, Ühesõnaga tegelesid mu vanemad Mustatööga. Leidsin kirja kus oli kirjas, et mulle pärandatakse Jõuk nimega La Cosa Lucca. Olin alguses hämmingus,et mis see on, Aga hiljem leidsin vihjeid ja sain aru et on tegemist väga suure maffiaga. Leidsin hiljem aadressi ja läksin siis vaatama milline siis see välja näeb. See oli suur, Aed oli ees ja palju autosi. Turvamehed turvasid väravat ja mehed kõndisin ringi relvadega.
Läksin siis meestega rääkima. Kui nad kuulsid kes ma olen hakkasid kohe mind teenindama ja värki särki. Hiljem rääkisin sellest oma vennal. Enda vennast tegin aseülemuse. Tahame kätte maksta jõugule kes meie vanemad tapsid. See on meie eesmärk.
Miks sa tahad maffia pealik olla?:Kuna mulle see meeldib, Oskan hästi rp-d ja arvan et saan sellega hakkama.
Alkiri: DL.
((OOC))
Nimi:Kevin
Vanus:14
RP oskused (0-10):Ei oska ise ennast hinnata
Kaua olete RP servereid mänginud?:4-5 aastat